Een aangename leef- en werkomgeving

Van magazijnen tot (voedings)winkels en van schoonmaak voor of na verhuizing tot het mosvrij maken van uw terras, bij LT-Cleaning bent u aan het juiste adres.

Wij zorgen voor een hygiënische en stralende woon- en werkomgeving, zowel bij een eenmalige service als op regelmatige basis.

Heeft u een specifieke opdracht en weet u niet zeker of u hiermee bij ons terecht kan? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Professionele schoonmaak

Het is onmogelijk om voor elke opdracht en elk type ondergrond dezelfde schoonmaaktechnieken en producten te gebruiken. Ons personeel heeft hiervoor de nodige professionele kennis en weet precies welke technieken en producten het meest geschikt zijn om een optimaal resultaat te bekomen.

Hierbij gebruiken ze schoonmaakmiddelen en materiaal van de allerbeste kwaliteit. U kunt al het poetswerk dus met een gerust hart aan het team van LT-Cleaning overlaten.

 

Van A(pparatuur) tot Z(olderruimtes)

Hieronder kan u enkele impressies terugvinden van diverse schoonmaakopdrachten. Zoals u ziet is ons dienstenpakket zeer uitgebreid.

Binnen en buiten

Uw terras of dak mosvrij maken, de reuzegrote mascotte voor uw winkel weer laten blinken, de moddersporen in uw inkomhal verwijderen of uw (professionele) keuken onder handen nemen van vloer tot dampkap en diverse machines: wij zorgen voor een fris resultaat.

Bakkerijen en slagerijen, opslagplaatsen en loodsen, de keuken en de zaal van horecazaken, gordijnen wassen of uw vakantiewoning desinfecteren: door de hulp in te roepen van een professional krijgt u de garantie van een perfect resultaat tot in het kleinste detail.

Neem snel contact met ons op en laat je overtuigen door onze vakkennis en uiterst competitieve prijzen.

Contact

Voor vragen, laat gerust iets weten ! Wij helpen je graag