Waarom LT-Cleaning?

LT-Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf in Roeselare. Het ontstond vanuit een nood van bedrijven en particulieren tot een professionele schoonmaakdienst of poetsdienst.

Schoonmaken is nu niet bepaald geliefd bij de meeste mensen en vaak heeft u er simpelweg geen tijd voor. Bij LT-Cleaning houden we ervan om ruimtes en materialen weer te laten blinken en hygiënisch te poetsen. De glimlach op het gezicht van onze klanten bij het zien van het eindresultaat is voor ons de ultieme kers op de taart.

Onze troeven

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor kleine en grote schoonmaakopdrachten. Of u nu kiest voor een eenmalige opdracht of een langdurige samenwerking op periodieke basis, bij LT-Cleaning kunt u altijd rekenen op volgende voordelen:

  • Gunstige prijzen
  • Professioneel personeel
  • Het aanwenden van de juiste technieken en de correcte schoonmaakmiddelen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schoonmaakdiensten tijdens de week en in het weekend op de door u gewenste uren
  • Een fris en hygiënisch eindresultaat

Foto's

Deze klanten gingen u reeds voor en zijn allen zeer enthousiast over hun samenwerking met ons schoonmaakteam.

Een gezonde omgeving

Schoonmaken is meer dan het verwijderen van stof, vlekken en andere vuildeeltjes. Het gaat ook om hygiëne en gezondheid.

Daarom gebruiken wij bij LT-Cleaning enkel kwalitatieve producten en werkmethodes met oog voor de milieu-, hygiëne- en gezondheidsnormen. Zo garanderen we niet enkel een schoon resultaat, maar zorgen we ook voor een gezonde omgeving.

Doordat we de HACCP-normen naleven, mogen we ook de schoonmaak van horecazaken en (industriële) bakkerijen voor onze rekening nemen.

Ons personeel wordt op regelmatige basis bijgeschoold en is dus steeds op de hoogte van de meest recente technieken en hygiënevoorschriften.

LT-Cleaning: uw partner voor al uw schoonmaakopdrachten in Roeselare en ruime omgeving!

Contact

Voor vragen, laat gerust iets weten ! Wij helpen je graag