Schoonmaak op maat

Bij Schoonmaakbedrijf Kortrijk LT Cleaning maken we bij aanvang steeds duidelijke afspraken over het hoe, wat en wanneer van onze diensten. Of u nu een periodieke schoonmaakbeurt van uw badkamer wenst of een totaalpakket verkiest, u kunt altijd op ons rekenen. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het schoonmaken van vloeren (zowel tegels als tapijt of andere materialen), stofzuigen, het poetsen van bureaus (en eventueel opruimen), het desinfecteren van toetsenborden en ander computerapparatuur, het reinigen van bureaustoelen en het afstoffen van vensterbanken en kasten. Ook het poetsen van sanitaire ruimtes behoort tot onze mogelijkheden.

Indien u nog specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en overlopen graag de verschillende diensten en mogelijkheden.

Discreet en professioneel

Bij Schoonmaakbedrijf Kortrijk LT Cleaning bieden wij zowel eenmalige als periodieke schoonmaakdiensten aan voor uw kantoorruimtes. Wij zijn zeer flexibel en passen ons aan uw wensen aan, of u nu tijdens werkuren of daarbuiten wilt dat wij komen schoonmaken.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw kantoorruimte er altijd netjes en verzorgd uitziet, zodat uw klanten meteen een goede indruk van uw bedrijf krijgen. Onze schoonmaakprofessionals zijn zeer discreet en speciaal opgeleid om snel en efficiënt te werken, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen. Zij weten wanneer zij welke technieken moeten toepassen en gebruiken altijd de juiste producten, zodat u bij LT-Cleaning altijd verzekerd bent van een schitterend resultaat.

Verwezenlijkingen

Aangezien beelden vaak meer zeggen dan woorden, laten we u in de onderstaande fotogalerij zien wat ons professionele team voor u kan betekenen en welke verbeteringen we in uw kantoorruimtes kunnen aanbrengen.

Contact

Voor vragen, laat gerust iets weten ! Wij helpen je graag